Cezanne HRSelf ServiceDutchTwo-step VerificationGebruikersverificatie Configureren Toepassing

Gebruikersverificatie Configureren Toepassing

Als u de volgende geheime sleutel en streepjescode zie wanneer u aanmeldt op Cezanne, u moet de volgende intructies volgen:

1. Download en open een Verificatiemiddel Toepassing
  2. Ofwel de streepjescode scannen of voer de geheime sleutel in uw verificator applicatie.
  3. Voer de resulterende zescijferige code in de Verificatie Code veld en klik op Aanmelden.
  1. U wordt nu aangemeld.

Notitie:

• De volgende keer als u aanmeld, zult u niet moeten weer het streepjescode scannen of geheime sleutel voeren. U hoeft alleen maar een nieuwe zescijferige code voor verificatie van uw verificator toepassing.
  • Uw geheime sleutel is alleen voor u zichtbaar en kunnen worden gevonden in de Beveiligingsinstellingen.