Beginscherm

Het Startpagina is de eerste scherm dat uw ziet wanner u aanmeldt op Cezanne.

1. Startpagina - Klik op het bedrijfs logo om terug te keren naar dit scherm op elk gewenst moment.
  2. Zijmenu - De voornaamste manier om tussen vensters navigeren in Cezanne.
  3. Dashboard - Gebruik configureerbare winget om belangrijkste informatie weergeven.
  4. Open Cezanne op een nieuwe tabblad - Klik de + knop om een nieuwe tabblad laten zien van de Startpagina.
  5. Meldingen -  Klik op uw profielfoto om uw meldingen te zien.
  6. Gebruikersaccount Opties-  Deze vervolgkeuzemenu bevat: Persoonlijke Instellingen, Beveiligingsinstellingen, Help en Afmelden.