Cezanne HRSelf ServiceDutchDocumentenLezen en Ondertekenen Documenten

Lezen en Ondertekenen Documenten

In Cezanne, kan u gevraagd worden om te lezen en electonische ondertekenen zetten op een bepaalde documenten die word gestuurd by uw HR-team.

Taak en E-mail

Als er nieuwe documenten voor u zijn om te lezen, indien geconfigureerd, ondertekenen, onvangt u een nieuwe Taak op uw Cezanne inbox en een 'Documenten te lezen of ondertakenen' bij e-mail.

Taak

Task

'Documenten om te Lezen of ondertekenen' E-mail

'Documents to Read or Sign' E-mail
Documenten Downloaden

Wanneer u op Taak klikt, het proces scherm word geopened.

1. Selecteer eén van het documenten.
Downloading the Document
  1. Klik op Downloaden de document.
  2. Na het downloaden, het Download knop word gewijzigd om te bevestigen dat het document is gedownload.

Notittie:

• Als aanmelding is nog niet geconfigureed als een optie, alleen Download and Mark as ReadKnopen wordt beschikbaar.
Documenten Markeren als Gelezen
  • Als de documenten zijn gelezen, selecteer als Markeren als Gelezen.
  • Na markeren als gelezen, het Markeren als Gelezen knop verandert in " Gemarkeerd als Gelezen" en de gegevens word opgeslaagt in de "Lezen" selectie.
Marking the Document as Read
Het Ondertekenen van een Document
  1. Klik op Ondertekenen voor de e-handtekening pop-up.
Signing the Document
  1. Voer uw e-handtekening in en selecteer Ondertekenen.
  1. Na ondertekenen, de knop verandert naar "Ondertekend" and het gegevens worden opgeslagen in de "Ondertekend" selectie
  1. Nadat alle documenten zijn gedownload, Gemarkeerd als Gelezen en Ondertekend (als geconfigureerd), klik op Bevestigen om de proces te verzenden.
Foutmelding

Fout 20554

Als u nog niet heb gedownload / gemarkeerd als gelezen / ondertekend elke van de documenten, foutmeldingen word weergegeven als u klik op Bevestigen

Error 20554