Afwezigheid Wijzigen

Wijziging van een Afwezigheid varieert naargelang de staat van de afwezigheid. De volgende statussen zijn gebruikt in Cezanne:

Concept Een afwezigheid die is nog niet ingedient voor goedkeuring en us nog steeds in Taak inbox.
Goedkeuring in behandeling Een afwezigheid dat is verzonden voor goedkeuring maar is niet goedgekeurd / geweigerd bij uw supervisor.
Voltooid / Geweigerd Een afwezigheid dat is goedgekeurd / geweigerd bij uw supervisor.

Op basis van de status of uw afwezigheid, selecteer de geschikte instructie hier beneden om de afwezigheid te wijzigen.

'Concept' Afwezigheid

Als de afwezigheid is in concept, u kunt dit wijzigen door op de taak inbox te klikken en vereiste wijziging(en) maken voordat u de aanvraag indient.

'Draft' Absence
'Goedkeuring in Behandeling' Afwezigheid

Als de afwezigheid is verzonden and is in afwachting, dit kunt u wijzigen door erop de afwezigheidgebeurtenis te klikken en daarna selecteer Indienen aanvraag ongedaan maken knop en vervolgens gewenste afwijzig(en) maken voordat u het aanvraag opnieuw indient.

'Approval Pending' Absence

(Uw supervisor ontvangt een e-mail om hen te vertellen dat u heeft uw aanvraag ongedaan gemaakt en een andere wanneer u nogmaals uw aanvraag indient)

'Voltooid' / 'Geweigerd' Afwezigheid

Als de aanvraag is voltooid / geweigerd, u kunt dit wijzigen door Aanvraag voor wijziging van Afwezigheid proces.

1. Navigeer naar: Mezelf >> Vakantie en Afwezigheid >> Afwezigheden
  2. Selecteer de afwezigheidsplan die u wilt wijzigen.
'Approved' / 'Declined' Absence
  1. Klik op het relevante Afwezigheid.
  1. Selecteer Aanvraag voor Wijziging van Afwezigheid.

Notitie:

• Als u Aanvraag voor Wijziging van Afwezigheid knop niet ziet op het boven van scherm, uw HR-team heeft dit proces nog niet geactiveerd. In dit geval, u moeten contact opnemen zodat ze kunnen uw aanvraag wijzigen.
  1. Breng de gewenste wijzigen(en) en klik op Aanvraag Indienen. Uw aanvraag zal worden verzonden naar uw supervisor voor goedkeuring.