Cezanne HRSelf ServiceDutchMobielSingle Sign-On Gebruiken met het Android App

Single Sign-On Gebruiken met het Android App

In dit artikel leert u hoe u single sign-on inlogt op de Cezanne HR voor mobiele Android app.

1. Open de Cezanne HR voor Mobiel app.
  2. Selecteer Configure Account.
  1. Selecteer 'I need to use single sign-on (SSO)'
  1. Voer uw bedrijfs naam in van uw Cezanne URL
  1. Aan de rechterkant van de login-pagina, selecteer de gewenste single sign-on optie en volg de instructies om u aan te melden:

Notitie:

• Afhankelijk van de configuratie van uw systeem, de beschikbare single sign-on opties kunnen verschillen van hetgeen hieronder wordt getoond. Neem voor meer informatie contact op met uw HR-team.
  1. Klik op Accepteren in de vergunning (Het duurt enkele seconden voordat de knop beschikbaar).
  1. U wordt nu aangemeld en in staat om voortdurend naar de app zonder opnieuw uw inloggegevens.

Notitie:

• Als u het verwijder en opnieuw instaleer van de app, moet u dit proces opnieuw aan te melden.