Kalendergebeurtenissen

De Kalendergebeurtenissen scherm word gebruikt om een gebeurtenis toevoegen (net als Werken van thuis) op uw of uw teamleden kalender.

Om een niewe Kalendergebeurtenis toevoegen:

Navigeer naar: Mezelf  of Mijn Team >> Aangevullde Informatie >> Kalendergebeurtenissen

1. Selecteer Nieuw Toevoegen
  2. Selecteer Gebeurtenistype (dit word weergegeven op uw Kalender)
  3. (Optioneel) Voer een Beschrijving toe (dit word weergegeven op uw Kalender)
  4. Selecteer Vanaf en Tot datum.
  5. Kies als dit een Hele Dag gebeurtenis is. Als de optie is uitgeschakelt, de Begintijd en Eindtijd moeten worden ingevuld.
  6. (Optioneel) Voer eventuele opmerkingen toe.

Notitie:

• Afhankelijk van de configuratie van uw systeem, waarschijnlijk dat andere werknemers kunnen zien uw agendagebeurtenissen op hun kalender. Voor meer informatie over wie ziet uw Kalendergebeurtenissen, neem dan contact op met uw HR-team.
  • Kalendergebeurtenissen zijn niet gekoppeld aan de Afwezigheid of Tijd modulen.