Aanwezigheid Aanvragen

Er zijn aantal plekken waar u een afwezigheid aanvragen op Cezanne:

• Afwezigheid scherm
  • Overzicht Mijn Afwezigheid Widget
  • Jaarlijks Overzicht
  • Mobile App
  1. klik op Afwezigheid Toevoegen (uit een van de bovenstaande).
  1. Selecteer het relevante Afwezigheidsplannen en klik op OK:
  1. Kies wanneer het Afwezigheid Begint en Eindigt
  2. (Optioneel) Selecteer de Reden voor Afwezigheid en voer alle revelante opmerkingen in.
  3. (Optioneel) Klik Opslaan alvorens om Totaal Gebruikte Tijd te bekijken voor de afwezigheid
  4. Selecteer Aanvraag Indienen te sturen naar uw Goodkeuring Manager.

Notitie:

• Afhankelijk van hoe uw system is geconfigureerd:
    • Misschein moet u alleen het Start en Eind datum invoeren.
    • Misschien moet u ook de Totaal Gebruikte Tijd invoeren.

Notitie:

• Afhankelijk van hoe uw system is geconfigureerd, misschien ontvangt u een .ics bestand die u kunt toevoegen op een extern kalender (bijv. Google, Outlook).