Home Dashboard

Het beginscherm Dashboard toont het belangrijkste informatie, zoekopdrachten en  links met configureerbare widgets. De volgende widgets worden weergegeven als standaard:

1. Taken
  2. Overzicht Mijn afwezigheden
  3. Snelle Acties
  • Extra windgets zijn beschrikbaar, waarin het is ook mogeleijk om de lay-out en grootte te configureren.
  • Het standaard and beschikbaare widget zal varieeren, afhankelijk van de configuratie van het bedrijf's Cezanne systeem.
  • Andere dashboards, waarin verschildende widgets zijn beschikbaar van de hooftnavigatie.
Widget Menuoptie

Klik op het menuknop in een widget's om beschikbare opties weergeven:

Wijzig Hoogte

Om de hoogte van een widget wijzigen, gebruik '+' of '-' knopen bijv.:

Verwijderen

Om een widget te verwijderen van dashboard, klik op 'X'.

Remove

Opslaan Als

De volgende drie opties zijn verkrijgbaar alleen voor Widget dat toont Grafieken, en kunnen worden opgeslagen en gebruikt buiten Cezanne.

• PDF
  • SVG
  • PNG
Save As

Opslaan/ Annuleren

Als uw wijzigt het hoogte en/ of verwijdert widgets.

• Klik Opslaan om wijzigingen te behouden
  • Klik Annuleren om wijzigingen te negeren:

Save / Cancel

Configureer Dashboard Scherm

Om dit scherm te zien, klick op 'Configureer Dashboard', in de rechterbovenhoek van het Dashboard.

2. Configure Dashboard Screen

De scherm bevat de volgende gedeelten:

1. Kies Indeling
  2. Beschikbare Widgets
  3. Actieve Widgets

Kies Indeling

Het volgende indelingen zijn beschikbaar:

Choose a Layout
  • De volgorde van Widgets zijn per rij.
  • In het onderstande voorbeeld, de twee kolom indelingen zijn geselecteerd met vier widget.

Widgets Toevoegen

1. Zoek de widget die u wilt toevoegen in de Bechikbare Widget lijst.
  2. Klik  '+'.
  3. De Widget word toegevoegd aan de onderkant van het actieve Widgets lijst.
Adding Widgets

Het Verplaatsen en Verwijderen van Widgets

1. Verplaats een Widget omhoog de lijst
  2. Verplaats een Widget omlaag de lijst
  3. Verwijder een Widget
Moving and Removing Widgets

Opslaan van een Configuratie

• Om configuratie te voltooien, klik op Opslaan.
Saving a Configuration
Beschikbare Widgets
  • Taken
  • Overzicht Mijn afwezigheden
  • Snelle acties
  • Mijn deelname in presentatieprocessen

Notitie:

• Een beschrijving van elk worden gevonden met de beschikbare informatie knoppen: