Mijn Team Sidebar Tab

Mijn team tabblad geeft een hiërarchisch overzicht van je team in uw sidebar.

• Klik op de zoekopdrachten en sets-pictogram in de rechterbovenhoek van het scherm.
  • Het tabblad aanvankelijk geeft een lijst van uw direct leidinggevende ondergeschikten.
  1. Selecteer een directe ondergeschikte naam om op the laden hun informatie.

Of

1. Klik een chevron uit te breiden en de direct ondergeschikten te zien, zodat u bij het selecteren kunt hun informatie laden.

Notitie:

• De teamleden zullen meer weergeven als ze meerdere posities die verslag aan u en/of één van uw teamleden.