iOS App

Dit artikel laat zien hoe u kunt Cezanne HR downloaden voor Mobiele iOS app.

Voorwaarden:

Om gebruik te maken van het Cezanne HR voor mobiele iOS app, u moet een actieve Cezanne HR gebruikersaccount hebben en een iPhone, iPad of iPod Touch draait iOS-versie 7.0 of hoger.

Download de App
  1. Open de App Store en zoek op "Cezanne HR voor Mobiel".
  2. Klik de Installeren knop naar de bovenkant van het scherm.
1. Download the App
Aanmelden
  • Open de app.
  • Voer uw Gebruikersnaam en Wachtwoord in.

Notitie:

• U kunt niet Single Sign-On gebruiken voor Aanmeldingsgegevens voor de applicatie, u heeft uw Cezanne inloggegevens nodig.
  • Klik op Accepteren in de vergunning (het duurt enkele seconden voordat de knop beschikbaar).
  • U wordt aangemeld en wordt nu in staat om voortdurend aanmelden naar de app zonder opnieuw uw inloggegevens invoeren.