Contactpersonenlijst

Gebruik de contactpersonenlijst om de contactgegevens van een van uw collega's te finden.

Navigeer naar: Organisatie >> Lijst met Contactpersonen

• Als u op Zoeken klikt met geen zoekcriteria, het scherm will terug keren naar.
  • Om een specifieke contactpersonen te zoeken, geef zoekcriteria op en klik op Zoeken.

Notitie:

• De informatie die wordt weergegeven in de lijst met contactpersonen kaarten wordt geconfigureerd door uw HR-team, dus niets zien de screenshots hierboven.
  • Als er meer dan 50 gegevens worden teruggezonden, dient u gebruik te maken van de belasting meer knop aan de onderkant van de lijst om meer te bekijken.