Afwezigheid Verwijderen

Verwijderen van een afwezigheid varieert naargelang de staat van de afwezigheid. De volgende statussen zijn gebruikt in Cezanne:

Concept Een afwezigheid die is nog niet ingedient voor goedkeuring en us nog steeds in Taak inbox..
Goedkeuring in behandeling Een afwezigheid dat is verzonden voor goedkeuring maar is niet goedgekeurd / geweigerd bij uw supervisor.
Voltooid / Geweigerd Een afwezigheid dat is goedgekeurd / geweigerd bij uw supervisor.

Op basis van de status of uw afwezigheid, selecteer de geschikte instructie hier beneden om de afwezigheid te verwijderen.

'Concept' Afwezigheid

Als de afwezigheid is in concept, dit kunt u verwijderen door erop te kliken op de taak inbox en selecteer Aanvraag Anuleren knop.

'Draft' Absence
"Goedkeuring in Behandeling' Afwezigheid

Als de afwezigheid is verzonden and is in afwachting, dit kunt u verwijderen door erop de afwezigheidgebeurtenis te klikken en daarna  Indienen Aanvraag Ongedaan Maken selecteren en dan op Aanvraag Anuleren te klikken

'Approval Pending' Absence

(Uw supervisor ontvangt een e-mail om hen te vertellen dat u heeft uw aanvraag ongedaan gemaakt)

'Voltooid' / 'Geweigerd' Afwezigheid

Als de aanvraag is voltooid / geweigerd, u kunt dit verwijderen door Aanvraag voor Verwijdering van Awezigheid proces.

1. Navigeer naar: Mezelf >> Vakantie en Afwezigheid >> Afwezigheden
  2. Selecteer de afwezigheidsplan die u wilt verwijderen.
'Approved' / 'Declined' Absence
  1. Klik op de relevante Afwezigheid
  1. Selecteer Aanvraag voor Verwijdering van Awezigheid

Notitie:

• Als u Aanvraag voor Verwijdering van Awezigheid knop niet ziet op het boven van scherm, uw HR-team heeft dit proces nog niet geactiveerd. In dit geval, u moeten contact opnemen zodat ze kunnen uw aanvraag wijzigen.
  1. Klik op Aanvraag voor Verwijdering van Awezigheid. Uw aanvraag word verzonden naar uw supervisor voor goedkeuring.

Notitie:

• Als uw Aanvraag voor Verwijdering van Awezigheid word goedgekeurd, de afwezigheid word nog steeds weergegeven op uw Afwezigheid lijst als "Verwijdered" voor vastgesteld dagen.
  • Het aantale dagen dat is verwijderd Afwezigheden blijven in uw afwezigheid lijst is geconfigureed by HR-team. Als u wilt meer wilt uitvinden over hoe lang afwezigheden worden weergegeven na de verwijdering, contact uw HR-team.