Verificatie in Twee Stappen

Verificatie in Twee Stappen voegt een extra beveiligslaag voor uw account op uw gebruikersnaam en wachtwoord. In Cezanne, de verificatie in twee-stappen werkt met iets als u weet (Uw Cezanne wachtwoord) en iets u heeft (Uw Mobiel aparaat of E-mail) als twee twee identificatiemiddelen.

Er zijn twee opties:

1. E-mail - een code is verzonden naar uw E-mailadres
  2. verificatiemethode - een code word gegenereerd met behulp van een externe verificator als toepassing op uw mobiele aparaat.

Notitie:

• Als verficatie in twee is nog niet ingeschakeld If Two-step verification has not been enabled for your company, you will only need your Username and Password when logging in.

1. E-mail

1. E-mail

2. Authenticatie

2. Authenticator

Om Verificator optie te gebruiken, moet u een externe verificator toepassing downloaden en koppelen aan uw account.  Voor meer informatie, zie: Gebruikersverificatie Configureren Toepassing.

De aanbevolen toepassingen kunnen gebruikt worden voor elk besturingssysteem zijn: