Android App

This article shows you how to download the Cezanne HR for Mobile Android app.

Voorwaarden:

Om gebruik te maken van het Cezanne HR voor mobiele Android app, moet u over een actieve Cezanne HR gebruikersaccount en een telefoon of tablet met Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) of hoger.

Download de App

U kunt zoeken naar Cezanne HF in het Google spelen Store App of kunt u navigeer rechtstreeks naar: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cezannehr.mobile.android (op uw mobiel of PC) en klik op de groene installeren knop.

1. Download the App
Aanmelden
  • Open de app.
  • Klik Configureer Account.
  • Voer uw Gebruikersnaam en Wachtwoord.
2. Log In
  • Klik op Ga Akoord in de vergunning (het duurt enkele seconden voordat de knop beschikbaar)
  • U word aangemeld en in staat om voortdurend naar de app zonder opnieuw uw inloggegevens.